ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμη για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις η Μαρίνα Σάττι – Πρεμιέρα από την Τεχνόπολη

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι για πρώτη φορά μετά την συμμετοχή της στην Eurovision. Ενώ αρχικά είχε προγραμματίσει μία συναυλία για την Τετάρτη 26 Ιουνίου η αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων οδήγησε στην ανακοίνωση μιας δεύτερης ημερομηνίας, στις 3 Ιουλίου.

Πιο δυναμική από ποτέ

Από τη Μάντισσα ως τη YENNA της, από το viral του περσινού καλοκαιριού TUCUTUM, ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το ZΑRI της που «κάθισε» από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η Μαρίνα Σάττι υπόσχεται να μας μεταφέρει στο εθιστικό καλλιτεχνικό σύμπαν της και στις συναυλίες της.

Mε ένα πρόγραμμα που θα μας ταρακουνήσει, θα μας μαγέψει και θα μας κάνει να χορεύουμε στο ρυθμό της χωρίς να δίνουμε λόγο σε κανέναν. Ζουρνάς, νταούλι και 808, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα και beats, trap και αισθησιασμός – η Μαρίνα Σάττι ρίχνει το Ζάρι της αυτό το καλοκαίρι και τολμά να είναι αυτή ακριβώς που νιώθει όπου κι αν βρεθεί.

Ακολουθήστε την και κάντε ακριβώς το ίδιο.

Πληροφορίες

ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ LIVE

26 Ιουνίου

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Εισιτήρια:

Προπώληση: 15 € | Ταμείο: 17 €

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button