ΕΛΛΑΔΑ

Ετοίμασε έκπληξη για τα γενέθλια της γυναίκας και την έπιασε στο κρεβάτι με τον εραστή της

Αφού ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατούσε, ο σύζυγός της δεν ήξερε πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Σκεφτόταν τον σωστό τρόπο να την αντιμετωπίσει και να μάθουν όλοι ότι η γυναίκα του τον απατούσε με κάποιον άλλον και κατέστρεψε τον γάμο τους. Διαβάστε την παρακάτω ιστορία για να μάθετε πώς αντιμετώπισε την κατάσταση.

«Έτσι είχα την αίσθηση ότι η γυναίκα μου με απατούσε καθώς το έδειχνε με τόσες πολλές αλλαγές.

Γελούσε πάντα με μηνύματα στο κινητό και όταν ρώτησα, θα έλεγε ότι ήταν απλώς μια φίλη. Θα έλεγε ότι έπρεπε να μείνει αργά μετά την δουλειά. Όταν τηλεφώνησα στους συναδέλφους της, μου είπαν ότι είχε φύγει πριν από λίγες ώρες. Όταν την αντιμετώπισα, γέλασε και εξήγησε ότι ήταν ένα αστείο που κάνουν ο ένας στον άλλο στο γραφείο συχνά.

Αυτό που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι κάτι ήταν δεν πήγαινε καλά, ήταν μια νύχτα όταν πήγε να «αγοράσει γάλα» στις 11:30 το βράδυ και επέστρεψε στις 2 το πρωί. Θα συμβούλευα οποιονδήποτε που ζει παρόμοια κατάστασή να προσλάβει έναν ιδιωτικό ερευνητή. Είναι πραγματικά καλοί και θα σας βοηθήσουν να λάβετε αποδεικτικά στοιχεία στο μεταγενέστερο διαζύγιο.

Μετά από μερικούς μήνες που ανακάλυψα την αλήθεια, την αντιμετώπισα. Θα ρωτήσετε γιατί περίμενα τόσο πολύ και αν έπρεπε να είναι στα γενέθλιά της. Πρώτον, θέλησα να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να τα παραδώσω στον δικηγόρο μου και να βρω ένα καινούργιο σπίτι για να ζήσω κ.λ.π. Και σίγουρα έπρεπε να είναι τα γενέθλιά της.

Ζήτησα από τη γυναίκα μου αν ήθελε να κανονίσει κάτι ιδιαίτερο για τα γενέθλιά της για φέτος. Επέμενε να φύγω εκτός πόλης με τους φίλους μου επειδή έπρεπε να δουλέψει και δεν είχε καμία διάθεση για να υπενθυμίζει στον εαυτό της ότι γέρασε.

Όταν βρήκα ένα μπουκάλι σαμπάνια και δύο ποτήρια στο ντουλάπι μου, κατάλαβα ότι συνέβαινε κάτι. Έτσι έκανα αυτό που κάθε λογικός άνθρωπος θα έκανε. Πήγα στο σπίτι των φίλων μου σαν να φεύγω εκτός πόλης. Εν τω μεταξύ, καλώ τον πατέρα της, τη μητέρα, την αδελφή και μερικούς από τους φίλους της. Τους είπα ότι θέλω να της κάνω μια έκπληξη και να μπω στο δωμάτιο της γυναίκας μου με μια μεγάλη τούρτα με κεριά.

Ακούγεται διασκεδαστικό σωστά; Ήταν σίγουρα!

Είπα σε όλους να με συναντήσουν έξω από το διαμέρισμά μας στις 9 το πρωί. 8 από μας μπήκαν στο ασανσέρ. Ζητώ από όλους να κάνουν ησυχία ενώ η μητέρα της κρατάει την τούρτα. Ξεκλειδώνω την πόρτα και όλοι πάμε προς την κρεβατοκάμαρα, καθένας μας φέρνοντας μια σφυρίχτρα.

Καθώς ανοίγω την πόρτα, φωνάζουμε όλοι έκπληξη!

Την έκπληξη την πάθαμε εμείς, καθώς η αγαπημένη μου γυναίκα, μας κοιτάζει με τα μάτια ορθάνοιχτα, ενώ είναι από πάνω της ο εραστής της.

Η μητέρα της έριξε την τούρτα, η αδελφή της άρχισε να ουρλιάζει, ο πατέρας άρχισε να φωνάζει.

Ένιωσα σαν να τρομοκρατήθηκα, ενώ οι φίλοι της προσπάθησαν να διώξουν τους πάντες, φωνάζοντάς της.

Η γυναίκα μου, λάθος η πρώην σύζυγός μου, να φωνάζει και να κλαίει με λυγμούς πώς μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο, ενώ ο εραστής της προσπαθούσε να φορέσει τα ρούχα του και να φύγει τρέχοντας από εκεί. Περιττό να πω, αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα γενεθλίων που έχω προσφέρει ποτέ.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button