ΕΛΛΑΔΑ

Ερμής Καραγιάννης: Βουτιά στο κενό έκανε ο 22χρονος

Νέα στοιχεία για την αυτοκτονία του άτυχου νεαρού

Βουτιά θανάτου έκανε την περασμένη Πέμπτη ο νεαρός πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, ο 22χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα το τελευταίο διάστημα και την περασμένη Πέμπτη έβαλε τέλος από τη ζωή του πηδώντας στο κενό.

Η αυτοκτονία του Ερμή Καραγιάννη στα 23 του χρόνια, βύθισε στη θλίψη και το πένθος την οικογένεια και τους φίλους του. Πληροφορίες αναφέρουν πως το νεαρό μοντέλο που είχε γίνει γνωστό από οντισιόν του GNTM, έβαλε τέλος στη ζωή του την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι του, με τον πατέρα του να μην προλαβαίνει να τον σώσει.

Η Ρένια Τσακίρη, όπως είναι το όνομα μίας στενής φίλης του, έκανε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέροντας ότι τίποτα από τη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περιβάλλον του Ερμή Καραγιάννη, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Ακόμη, περιέγραψε τη συμπεριφορά που είχε ο Ερμής Καραγιάννης το τελευταίο διάστημα, λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αυτοκτόνησε την μέρα που έπαιζε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε, την περασμένη Πέμπτη. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Έκανε κάποιους φίλους του delete από το Instagram, και κάποιους άλλους block. Σαν να μας λέει αυτό ήταν, τέλος. Δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό.

Ήταν χάλια ψυχολογικά, μου έλεγε ότι δεν τον γεμίζει τίποτα, δεν είχε νόημα η ζωή του. Δεν μπορούσε να βρει σύντροφο, προσπαθούσα να τον ηρεμήσω. Δεν περιμέναμε ποτέ να έρθει στα αυτιά μας ότι αυτοκτόνησε ο Ερμής. Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του…» αποκάλυψε η φίλη του Ερμή Καραγιάννη.

«Δεν είχα καταλάβει ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο»

Λίγο αργότερα η Ρένια Τσακίρη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», αναφέροντας ότι τίποτα από τη συμπεριφορά του δεν προμήνυε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το περιβάλλον του Ερμή Καραγιάννη, δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Περιέγραψε τη συμπεριφορά που είχε ο Ερμής Καραγιάννης το τελευταίο διάστημα, λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button