ΕΛΛΑΔΑ

Εργαζόμενη έσωσε αστυνομικό που πνίγηκε με φαγητό στην Κοζάνη

Με την πρώτη κιόλας μπουκιά, φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική οδός του αστυνομικού που έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να πάρει ανάσα

Στην άμεση επέμβαση μιας εργαζόμενης στο κατάστημα εστίασης στην Κοζάνη από το οποίο αγόρασε ένα σάντουιτς, χρωστάει τη ζωή του ένας αστυνομικός ο οποίος στραβοκατάπιε και σωριάστηκε στο δάπεδο χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει, αλλά και χωρίς να είναι σε θέση να ζητήσει βοήθεια. 

ADS

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα όταν, με την πρώτη κιόλας μπουκιά, φαίνεται να έφραξε η αναπνευστική οδός του αστυνομικού που έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να πάρει ανάσα, μπροστά στα μάτια πελατών και εργαζομένων που παρακολούθησαν έντρομοι την σκηνή.

Ωστόσο, στάθηκε τυχερός καθώς μια υπάλληλος του καταστήματος που κατάλαβε τι συνέβη, έτρεξε ψύχραιμα κοντά του και πίεσε το διάφραγμα, καταφέρνοντας να αποβάλει την παρά λίγο μοιραία μπουκιά. Η αναπνοή του αστυνομικού αποκαταστάθηκε χάρη στις πρώτες βοήθειες εργαζόμενης, ωστόσο διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Related Articles

Back to top button