ΕΛΛΑΔΑ

«Έρχονται νέα στοιχεία»: «Ξαναχτύπησε» ο ιχθυολόγος που κατήγγειλε «καρκίνο» στις ιχθυοκαλλιέργειες

Ο Χρήστος Στελακάκος, ο ιχθυολόγος που καταγγέλλει για «καρκίνο που σκορπάει η βιομηχανία παραγωγής ψαριών στις ιχθυοκαλλιέργειες», με νέα ανάρτησή του, εξαπολύει και πάλι «βέλη» στην Ελληνική δικαιοσύνη, μετά την καταδίκη του – «Έρχονται νέα στοιχεία που δεν θα μπορέσει κανένας σας είτε είστε δικαστές..»

Ο ιχθυολόγος μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη, καθώς κατάγγειλε με δημοσιεύματα το τεράστιο έγκλημα που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση ΦΟΡΜΟΛΗΣ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δικαιοσύνη μαγαζί γωνία ματωμένου χρήματος με δικαστές χασάπηδες των νιάτων αυτού του τόπου και της γνώσης.

Προχτές ενημερώθηκα από τους δικηγόρους μου πως το πρόστιμο που δέχτηκα για πλημμέλημα δυσφήμισης σε μήνυση από την μαφια της ιχθυοκαλλιέργειας δεν είναι 6000 χιλ ευρώ αλλά διπλασιάζεται σε 12000χιλ ευρώ μαζί με 10 μήνες φυλάκιση και 3 χρονια αναστολή. Έχω κάνει έφεση και θα περιμένω το εφετείο της Κέρκυρας.

Μέσα σε 5 μέρες είχα 4 δικαστήρια τα 3 την ίδια μέρα από πολυεθνικές εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών και τσιράκια τους.
Οποιος δεν σπάει ψυχολογικά διώκεται οικονομικά μήπως και σπάσει.
Φυσικά και δεν με τρομάζει το νέο κόλπο δικαιοσύνης και μαφίας της ιχθυοκαλλιέργειας με πρόστιμα νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσουν η θα καταφέρουν κάτι .
Αν νομίζετε πως με το χρήμα σας νιώθετε νικητές δεν είστε τίποτα άλλο από δειλά ανθρωπάκια.

Στις φώτο που ανεβάζω θα δείτε από τα 2000χιλ χιλιόμετρα που έκανα σε 4 μέρες να δικαστώ από Αθήνα για Ηγουμενίτσα μια στοίβα από διόδια, βενζίνη και ξενοδοχείων για να μείνουν δικηγόροι μου και μάρτυρες.
Αν προστεθούν τα 12000χιλ ευρώ πρόστιμο, μαζί με έξοδα, πληρωμές δικηγόρων και άλλα 2000 ευρώ για την έφεση μιλάμε πως ένα πλημμέλημα θα μου στοιχήσει λόγω του χρέους μου απέναντι στη κοινωνία 16000 με 17000 χιλιάδες ευρώ Παρόλη την πίεση που μου ασκείται θα σας το ξαναπώ πως είστε ντροπή του ανθρώπινου είδους και φονιάδες του λαού και της φύσης.

Πραγματικά ειναι τρομερό όσοι ξέρουν από νομικά το πως οι δικαστές εξάντλησαν όλη την αυστηρότητά τους για ένα πλημμελημα.
Δε νομίζω να υπάρχει άλλος πολίτης να έχει δεχτεί τέτοια ποινή σε πλημμελημα την ώρα που η δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους βιαστές παιδιών, οικονομικά λαμόγια , ναρκέμπορους η δίνοντας τους ποινές χάδια.

Μπροστά στα μάτια της κοινωνία το λέω εδώ ανοιχτά μα μην ξανατολμήσουν νομικοί των πολυεθνικών να προτείνουν ξανα στους δικηγόρους μου να τα βρούμε.
Η τιμή μου δεν έχει τιμή.

Απορώ τι προσπαθείτε να αποδείξετε εσείς οι δικαστές από τη στιγμή που για να με τρομοκρατείσετε υπηρετώντας τις πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες σαν καλοί υπάλληλοι με δικάσατε ερήμην με 5 χρονια φυλακή χωρίς αναστολή και έφεση για πλημμέλημα εξύβρισης. Σύνολο 10 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή και έφεση για δυο πλημμελήματα.
Ποινές που δεν υπάρχουν σε κανένα νομικό δίκαιο και γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη αλλα δικαστική μαφία που ζει τρώγοντας την σάρκα μας και την σάρκα των παιδιών μας για το συμφέρον της κάθε μαφίας είτε ειναι εταιρική, είτε πολιτική, είτε ναρκέμπορων και όχι μόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με έχουν στηρίξει οικονομικά και ηθικά μιας και ο αγώνας αυτός δεν είναι δικός μου αλλά δικός μας Απλά κάποιοι σε αυτόν τον τόπο πρέπει να μπουν μπροστά και να κάνουν την αρχή.

Ότι και να κάνετε σε λίγες μέρες θα βγουν στοιχεία στα μάτια της κοινωνίας που δεν θα μπορέσει κανένας σας είτε είστε δικαστές, είτε μεγαλοστελέχη πολυεθνικών, είτε τσιράκια των δυο προηγούμενων να απαντήσετε δημόσια και θα κρύβεστε πίσω από δικαστικά έδρανα και σφαγεία ανθρώπινων ζωών να κανετε τους καμπόσους, βρωμόντας από πάνω μέχρι κάτω σήψη σαπιων ανθρώπων υπόδουλοι και βουτηγμένοι στον εκφυλισμό ματωμένου χρήματος.

Related Articles

Back to top button