ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο Περιστέρι: Ελεύθερος με όρους ο γιος του εφοπλιστή

Αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στο περιστατικό της επίθεσης στο Περιστέρι με θύμα έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής, οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους σήμερα στην ανακρίτρια.

Πρόκειται για 35χρονο άνδρα, γιο εφοπλιστή και έναν ακόμη συγκατηγορούμενό του, οι οποίοι πέρασαν το κατώφλι της ανακρίτριας για να απολογηθούν για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 

Αμέσως μετά το πέρας των απολογιών τους οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα μεαπαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. Επιπλέον, ορίστηκε εγγύηση 10 χιλιάδων ευρώ στον κατηγορούμενο γιο του εφοπλιστή και 5 χιλιάδων ευρώ στον συγκατηγορούμενό του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο κατηγορούμενοι υποστήριξαν στις απολογίες τους πως δεν έχουν καμία σχέση με την επίθεση. Μάλιστα ο γιος του εφοπλιστή φέρεται να ανέφερε πως βρέθηκε στη μάντρα επειδή ήθελε να ανταλλάξει το όχημά του με ένα άλλο. Ανέφερε ακόμη πως δεν γνωρίζει το θύμα.

Προς ενίσχυση του ισχυρισμού του αυτού, επικαλέστηκε την κατάθεση του ίδιου του τραυματία, ο οποίος δεν αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους ως τους δράστες της επίθεσης.

Σε βάρος των δύο αντρών είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Related Articles

Back to top button