ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης: Πέθανε ο 56χρονος εφοριακός

Έφυγε τελικά από τη ζωή o 56χρονος εφοριακός Πέτρος Ξανθόπουλος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στην επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης

Η πρωτοφανής αυτή επίθεση, η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και τη χώρα, είχε σημειωθεί στις 16 Ιουλίου και ο άτυχος εφοριακός νοσηλευόταν από τότε σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το kozan.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν στον Κυανό Σταυρό Θεσσαλονίκης ενώ αναμενόταν να διακομιστεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού.

Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του, με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος στενούς συγγενείς και φίλους του.

Η συγκλονιστική μαρτυρία εργαζομένης που έχασε το μάτι της

«Θυμάμαι τη μυρωδιά του αίματος» δηλώνει η 60χρονη εφοριακός, ένα από τα θύματα της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.

Η κυρία Δώρα ήταν μία από τους τέσσερις εργαζόμενους που δέχτηκαν επίθεση στη ΔΟΥ και έχασε το μάτι της.

Βρισκόταν στο Τμήμα Εισοδημάτων όταν είδε τον 45χρονο δράστη να μπαίνει στο γραφείο και στη συνέχεια να βγάζει το τσεκούρι και να χτυπά με μανία τον 54χρονο συνάδελφό της, τον Πέτρο, που καθόταν στο διπλανό γραφείο.

«Γύρισα το κεφάλι και είδα ένα άγνωστο πρόσωπο. Υποψιάστηκα ότι ήταν κάποιος συγγενής του συναδέλφου. Έσκυψα στη δουλειά μου. Κάτι άκουσα και σήκωσα το κεφάλι και είδα τον Πέτρο με σκισμένο το κεφάλι, δεν υποψιάστηκα ότι είχε τσεκούρι. Φώναξα “Θεέ μου”», λέει η κυρία Δώρα στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης «γύρισε και είπε “είμαι τρελός, άλλος έχει σειρά τώρα, δεύτερος”. Είπα από μέσα μου “αυτός σήμερα θα μας φάει όλους”. Βγήκα από την πόρτα και εκεί με πρόλαβε και με χτύπησε από πίσω. Από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτε», διηγήθηκε.

Όπως αποκάλυψε, μήνες μετά και αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της, θέλησε να δει το βίντεο για να θυμηθεί τι έκανε εκείνα τα δευτερόλεπτα του πόνου και του πανικού.

«Θυμάμαι μόνο την μυρωδιά του αίματος. Μόλις με χτύπησε έχασα τις αισθήσεις μου. Δε θυμάμαι τίποτε από εκείνο το σημείο και μετά. Ούτε πως με πήραν, ούτε πως με πήγαν στο νοσοκομείο», είπε.

Related Articles

Back to top button