ΕΛΛΑΔΑ

Επιπλοκίνηση Τελιορίδης: Η πιο ολοκληρωμένη γκάμα επίπλων με υπογραφή

Τα τελευταία χρόνια ο νεανικός πληθυσμός σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στα έπιπλα, η ζήτηση για πολυλειτουργικά έπιπλα που διαθέτουν μέγιστη δυνατότητα αποθήκευσης, καινοτόμα σχέδια εξοικονόμησης χώρο, κομψό σχεδιασμό και βιώσιμα υλικά οδηγεί στην ανάπτυξη της αγοράς επίπλων.

Η Επιπλοκίνηση Τελιορίδης είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση της αγοράς επίπλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία ειδικεύεται στον εξοπλισμό επίπλων οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται πάνω από σαράντα χρόνια και στη μακρόχρονη πορεία της έχει χτίσει ένα δίκτυο πελατών από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Η ποικιλία των στυλ που παρέχει στους πελάτες είναι από κλασικά έως country κομμάτια και από minimal έως μοντέρνα. Για την εταιρεία Τελιορίδης, κύριο μέλημα είναι η ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες και εξατομικευμένες συμβουλές ανάλογα με τον χώρο και τις προτιμήσεις των αγοραστών.

Το προσωπικό της εταιρείας, φιλικό, εξυπηρετικό και ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά των επίπλων είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει λύσεις εύχρηστες, ποιοτικές και ιδανικές για κάθε χώρο που σας ενδιαφέρει, διευκολύνοντας την βέλτιστη επιλογή σας ανάμεσα στο πλήθος εναλλακτικών που προσφέρονται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απευθυνθείτε στην έκθεση της Τελιορίδης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα (epiplo-telioridis.gr) είτε μέσω των social media της εταιρείας (instagram, facebook, tik tok)

Η Τελιορίδης προμηθεύεται τα πιο σύγχρονα υλικά για τον σχεδιασμό και την διακόσμηση είτε πρόκειται για ένα διαμέρισμα, μια βίλα, ένα ξενοδοχείο, η γκάμα των επιλογών που παρέχει η Επιπλοκίνηση Τελιορίδης μπορεί να εξασφαλίσει ένα κομψό και άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε περίσταση. Η Επιπλοκίνηση Τελιορίδης διαθέτει έκθεση επίπλων 3000 τ.μ. στο 15ο χλμ. ΘεσσαλονίκηςΕδέσσης που εκεί μπορείτε να δείτε και να επιλέξετε τα εξαιρετικής ποιότητας σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, ντουλάπες, τραπεζαρίες, σύνθετα, μπουφέδες και διάφορα έπιπλα σπιτιού.

Πιο συγκεκριμένα, μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεια είναι δωρεάν μελέτη του χώρου, λαμβάνοντας υπόψη και τα υπόλοιπα έπιπλα που ενδεχομένως έχετε στο χώρο σας, καθώς και τους χρωματικούς συνδυασμούς στους τοίχους. Οι σχεδιαστές/διακοσμητές θα σας προτείνουν εναλλακτικές τοποθετήσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα ειδικής κατασκευής επίπλων.

Ενώ, σχετικά με την ασφάλεια κατά τη μεταφορά, τα έπιπλα μεταφέρονται στο χώρο σας με απόλυτη προσοχή τις επιθυμητές για εσάς ώρες και ημέρες με ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας και τοποθετούνται από το τεχνικό προσωπικό. Παραδόσεις μπορεί να γίνουν σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Related Articles

Back to top button