ΕΛΛΑΔΑ

EPIPLEON: Η μεγαλύτερη και πιο πλούσια γκάμα επίπλων

Ένα σύγχρονο πολυκατάστημα επίπλων σε Αθήνα και Ναύπακτο

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της πανδημίας, που άλλαξε ριζικά τον τρόπο ζωής μας. Μέσα σε αυτή την περίοδο, αναθεωρήσαμε πολλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και αναπροσαρμόσαμε τις προτεραιότητές μας. Ανακαλύψαμε τις δυνατότητες της τηλεεργασίας ενώ εξοικειωθήκαμε με το τηλεμπόριο.Ταυτόχρονα, ήρθαμε πιο κοντά με το σπίτι μας και την οικογένειά μας. Το σπίτι μας άλλωστε, είναι το σημείο αναφοράς μας! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και να ανακαινίσουμε το σπίτι μας, βάζοντας το…EPIPLEON στην ζωή μας;

Το σαλόνι και ο χώρος του υπνοδωματίου αποτελούν τους χώρους του σπιτιού που είναι πιο δημοφιλείς για την οικογένεια μετά από μια κουραστική μέρα αλλά και για πολλές άλλες δραστηριότητες. Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να επενδύσει κανείς με βάση το γούστο του στην επίπλωση και διακόσμηση του σπιτιού του. Μια δύσκολη αποστολή, μιας και στη σημερινή εποχή η αγορά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν διάφορα είδη στυλ και ποιότητας που μπορεί να βρει κανείς. Πολλές φορές μάλιστα επιλέγουμε έπιπλα που οπτικά ταιριάζουν στην αισθητική μας, χωρίς όμως να εστιάσουμε στην ποιότητα και στον χώρο που διαθέτουμε. Αποτέλεσμα είναι να είμαστε συχνά δυσαρεστημένοι από τις επιλογές μας. 
Ένας κλασικός και σίγουρος τρόπος για να πραγματοποιήσουμε την κατάλληλη αγορά  για την επίπλωση του σπιτιού μας είναι να επισκεφτούμε κάποιον επιπλοποιό που είναι ειδικός στο αντικείμενο. Μια τέτοια εξαιρετική περίπτωση αποτελεί το κατάστημα επίπλων EPIPLEON, όπου ο Ναυπάκτιος ιδιοκτήτης του κ. Κουτσονίκας μαζί με τον συνέταιρο του Γιώργο Κοζανίδη, αποτελούν επιπλοποιούς δεύτερης γενιάς. Η εμπειρία χρόνων στην κατασκευή και εμπορία επιπλοποιίας έχουν οδηγήσει την ελληνική επιχείρηση ΕΠΙΠΛΕΟΝ στην κορυφή, μιας και βασικό χαρακτηριστικό των επίπλων που κατασκευάζει είναι η ποιότητα και η αντοχή των επίπλων. Στον πολυόροφο εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα, αλλά και στο κατάστημα της Ναυπάκτου θα βρει κανείς μεγάλη γκάμα από κρεβατοκάμαρες μοντέρνες αλλά και πιο κλασικές, όσο και σαλόνια ιταλικής φινέτσας ανάλογα με το γούστο σας. Στην περιήγηση σας στις εκθέσεις ΕΠΙΠΛΕΟΝ οι εξειδικευμένοι επιπλοποιοί θα σας κατευθύνουν και θα σας αναλύσουν κάθε χαρακτηριστικό, ώστε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον χώρο σας. 
Σε περίπτωση που αναζητάτε μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι ή το φοιτητικό σας σπίτι το ΕΠΙΠΛΕΟΝ προσφέρει πακέτα πλήρους επίπλωσης σε ασυναγώνιστες τιμές. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιχείρησης είναι η ειδική κατασκευή επίπλων στα μέτρα σας, στο χρώμα και σε ύφασμα  που οι ίδιοι θα επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. 
Επιπλέον, το ΕΠΙΠΛΕΟΝ αναλαμβάνει την κατασκευή, επίπλωση και διακόσμηση στον επαγγελματικό σας χώρο είτε αυτός αφορά τον χώρο της εστίασης (καφέ, εστιατόριο) είτε τον ξενοδοχειακό κλάδο. 

Κατάστημα ΑθηνώνΑρχαίου Θεάτρου 25 Αχαρνές Τηλ.: 210 2400 863
Κατάστημα ΝαυπάκτουΚορυδαλέως 5 Τηλ.: 26340 27072

Related Articles

Back to top button