ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνιακό σόου Τσίπρα-Σπρίρτζη με τα εγκαίνια των εθνικών οδών την Πρωταπριλιά

Σε λίγες ημέρες, η κυβέρνηση δίνει στην κυκλοφορία τέσσερις νέους αυτοκινητόδρομους – Δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος των εγκαινίων.

Την 1η Απριλίου, θα δοθούν σε κυκλοφορία, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υποδομών οι νέοι αυτοκινητόδρομοι που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, θα δοθούν στην κυκλοφορία οι εξής οδικοί άξονες: Ιόνια Οδός, Ολυμπία Οδός, Κεντρική Οδός Ε65, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Στην Ιόνια Οδό, γίνεται αγώνας δρόμου με σκοπό την Πρωταπριλιά να λειτουργήσει το τμήμα 33χλμ από τη Γαβρολίμνη μέχρι το Κεφαλόβρυσο, καθώς και τα πρώτα 10χλμ από το Αντίρριο μέχρι την Γαβρολίμνη μέσα στον Απρίλιο (ίσως και πριν το Πάσχα), τμήμα που περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο τεχνικό του αυτοκινητόδρομου, τη Σήραγγα Κλόκοβας. Εκκρεμότητες παραμένουν τα 27χλμ από Αμφιλοχία μέχρι Άγιο Δημήτριο Άρτας με τα γνωστά 3χλμ στο Κρίκελο και τα 15χλμ στο Πέρδικα-Κοσμηρά όπου δύο μικρό-τμήματα 3χλμ το καθένα εμποδίζει την έγκαιρη ολοκλήρωση. Η τελετή εγκαινίων θα γίνει μετά το Πάσχα.

Στην Ολυμπία Οδό οι πολίτες θα βρουν ολοκληρωμένο και σύγχρονο δρόμο απο Πάτρα μέχρι Αθήνα από την 1η Απριλίου.

 

Τις τελετές των εγκαινίων θα κάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα ούτε ο χρόνο ούτε ο τόπος καθώς εξαρτάται από το πρόγραμμα του πρωθυπουργού.

Η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να κάνει επικοινωνιακή αντεπίθεση, θέλοντας να δείξει πως παρά την δύσκολη συγκυρία, παράγεται έργο.

 

Related Articles

Back to top button