ΕΛΛΑΔΑ

Επανήλθε ο καθηγητής για τον Αντετοκούμπο: Έλληνας είναι αυτός που υπηρετεί την πατρίδα

Επανήλθε στο θέμα του Αντετοκούμπο ο καθηγητής κ. Μαρκόπουλος  δίνοντας περαιτέρω λεπτομέρειες για τις θέσεις που εξέφρασε για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα και την στάση του αναφορικά με την συμμετοχη του στην Εθνική ομάδα.

Αναφερόμενος σε ότι είχε δηλώσει επισημαίνει :

«Στον συγκεκριμένο διάλογο είχα αναφέρει πως η τοποθέτησή μου δεν είχε ρατσιστικό χαρακτήρα για τους ξένους πολίτες αλλά με αυτούς που λαμβάνουν την υπηκοότητα, ότι χρώμα και αν είναι, και αρνούνται να υπηρετήσουν την Ελλάδα όταν αυτή τους καλεί” , και προσθέτει πως « Έλληνας είναι αυτός που δείχνει την διαχρονική αγάπη του για την πατρίδα και όχι αυτός που γεννιέται στην Ελλάδα. Το θέμα δεν είναι με τους ξένους που γίνονται Έλληνες, αλλά με αυτούς που δηλώνουν Έλληνες και αρνούνται να υπηρετήσουν την Ελλάδα όταν αυτή τους καλεί χωρίς να αναφέρουν τους πραγματικούς λογούς αυτής της αδυναμίας, προσβάλοντας έτσι την νοημοσύνη του κόσμου αλλά και την τιμή της Ελλάδος»

Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος τοποθετήθηκε ξανά μέσω facebook επαναλαμβάνοντας ότι «το θέμα δεν είναι με τους ξένους που γίνονται Έλληνες αλλά με αυτούς που δηλώνουν Έλληνες και αρνούνται να υπηρετήσουν την πατρίδα όταν αυτή τους καλεί».

Related Articles

Back to top button