ΕΛΛΑΔΑ

Έντονες φωνές και βρισίματα σε σχολείο στη Λάρισα – Γονείς καυγάδιζαν μπροστά στα παιδία

Άγριος καβγάς ξεσπά στη Λάρισα έξω από ένα γυμνάσιο, μεταξύ γονέων. Οι γονείς ανταλλάσσουν ύβρεις και φωνές μπροστά στα παιδιά τους, προκαλώντας ανησυχία και εκνευρισμό στους περίοικους. Η κατάσταση ξεφεύγει και επεμβαίνουν άλλοι γονείς και η αστυνομία για να την ελέγξουν και να αποφύγουν την οποιαδήποτε φυσική σύγκρουση.

Ο κακός χαμός έγινε έξω από σχολείο στη Λάρισα όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ γονέων μπροστά στα παιδιά και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της συνοικίας Χαραυγή όταν οι γονείς δύο μαθητών άρχισαν, σύμφωνα με καταγγελία στο onlarissa.gr, να τσακώνονται, εκτοξεύοντας ύβρεις μεταξύ τους, τη στιγμή που ήταν παρόντα τα παιδιά τους.

Μάλιστα και άλλοι μαθητές έγιναν μάρτυρες του περιστατικού, καθώς εκείνη την ώρα σχολούσαν. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ενώ από τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια οι περίοικοι για να δουν τι συμβαίνει. Εντέλει οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να εκτονωθεί η κατάσταση, καθώς τα πνεύματα είχαν οξυνθεί ιδιαίτερα, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό για να επιληφθεί της κατάστασης.

«Δύο γονείς μαθητών που φοιτούν σε γυμνάσιο της πόλης μας στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής άρχισαν να καβγαδίζουν, φωνάζοντας και βρίζοντας ο ένας τον άλλο σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών τους χωρίς να έχουν όμως αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά. Μάλιστα την ώρα που εκτυλισσόταν το περιστατικό παρόντα ήταν και τα παιδιά των προαναφερθέντων γονέων, ενώ τη συγκεκριμένη ώρα οι περισσότεροι μαθητές σχολούσαν από το σχολείο», αναφέρει ο λαρισαίος πολίτης στην καταγγελία του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button