ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισε το τηλέφωνο στον Χατζηνικολάου ξεσπώντας σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα παιδιά και τα εγγόνια του που τον λάτρευαν, όπως και οι συνάδελφοί του

Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός χώρος από την απώλεια του Κώστα Καζάκου, ενός από τους σπουδαιότερους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, και πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας.

ADS

Ένας από αυτούς είναι και ο ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο οποίος με δυσκολία μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όταν τον κάλεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή τηλεφωνικά.

«Πήρατε να μου το πείτε αυτό; Εγώ τι μπορώ να πω; Δεν είναι απώλεια, ο Καζάκος είναι παρών. Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος… Γεια» είπε, κλείνοντας θλιμμένος το τηλέφωνο.

Ούτε ο Παπακαλιάτης γνώριζε για τον θάνατό του

O ηθοποιός έχασε τη μάχη με τη ζωή, αφήνοντας πίσω του τα παιδιά και τα εγγόνια του που τον λάτρευαν, όπως και οι συνάδελφοί του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος πληροφορήθηκε το θάνατο του μέσα από την κάμερα του Happy Day, φανερά συγκλονισμένος.

«Τι;» ρώτησε ξαφνιασμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός, μετά από μερικά δευτερόλεπτα σιωπής, είπε: «Όχι, δεν γνωριζόμαστε, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά το μαθαίνω τώρα από εσάς. Τι να πω τώρα; Τι μου το λέτε αυτό ζωντανά ρε παιδιά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button