ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισε το 6χρονο παιδί της στο πορτ μπαγκάζ για να γλιτώσει το πρόστιμο

Μερικούς επικίνδυνους τρόπους βρίσκουν πολλοί για να παρακάμψουν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που είναι σε ισχύ λόγω του νέου κορωνοϊού.

  Συγκεκριμένα, μια 53χρονη γυναίκα συνελήφθη στα Χανιά καθώς αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν ελέγχους λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, εντόπισαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, την 6 ετών κόρη της.

  Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, η γυναίκα συνελήφθη καθώς είχε στο αυτοκίνητο της κανονικά τον 10χρονο γιο της ενώ έκλεισε την κόρη της στο πορτμπαγκάζ προκειμένου να αποφύγει πιθανό έλεγχο της Αστυνομίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα 36 ετών, ένα 10 ετών αγόρι και μια γυναίκα 54 ετών, ενώ το μικρό κορίτσι βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ.

Η γυναίκα φέρεται να αποφάσισε να λύσει με αυτόν τον τρόπο το «πρόβλημα», καθώς ο νόμος ορίζει πως στο όχημα μπορεί να είναι είτε ο γονιός με δύο παιδιά είτε δυο ενήλικοι (ο ένας ηλικιωμένος) με ένα παιδί.

Η πράξη της έγινε αντιληπτή και για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας, αφότου την αναζήτησαν, εντόπισαν το αυτοκίνητό της και τη συνέλαβαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ η ίδια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Related Articles

Back to top button
Close
Close