ΕΛΛΑΔΑ

Είχε βιάσει Ελληνίδα στην Κρήτη ο Αλβανός δολοφόνος

O 45χρονος ήταν καταζητούμενος επί δέκα χρόνια για ανθρωποκτονία στην πατρίδα του

Δυο φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο είχε δράσει στην Κρήτη ο 45χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν καταζητούμενος επί δέκα χρόνια για ανθρωποκτονία στην πατρίδα του, αλλά είχε καταφέρει να ξεγλιστρήσει από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν για τον βιασμό μιας 23χρονης Ελληνίδας. 

Ο αδίστακτος κακοποιός είχε ταυτοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου του 2023 από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου ως δράστης του βιασμού της 23χρονης που είχε γίνει σε περιοχή του Λασιθίου, αλλά δεν είχε εντοπιστεί παρ’ όλο που ήταν σεσημασμένος. Στις 26 Μαΐου του 2023, είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση δέκα γραμμαρίων κοκαΐνης στον Άγιο Νικόλαο. Όμως, τότε δεν είχαν διαπιστωθεί τα αληθινά στοιχεία ταυτότητας και είχε αφεθεί ελεύθερος! 

Όπως αποδείχθηκε όταν συνελήφθη σε μια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, το πρωί του Σαββάτου, ο 45χρονος κρυβόταν στην Ελλάδα με πλαστό δελτίο ταυτότητας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ Αλβανίας για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχε διαπράξει στις 25 Νοεμβρίου του 2014. Πλέον, θα δικαστεί για τον βιασμό και την διακίνηση ναρκωτικών και, όταν εκτίσει τις ποινές που θα του επιβληθούν, θα εκδοθεί στην Αλβανία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button