ΕΛΛΑΔΑ

Έφη Θώδη: «Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της» λέει η δικηγόρος της

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς» τόνισε για την τραγουδίστρια με αφορμή σχετικό δημοσίευμα

Η δικηγόρος της Έφης Θώδη τοποθετήθηκε σχετικά με το δημοσίευμα που ήθελε την τραγουδίστρια να βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Καναδά, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Η Γιάννα Παναγοπούλου είπε στην εκπομπή «Πρωινό»:

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς».

Έπειτα, η δικηγόρος έκανε ξεκάθαρο, πως δεν υπήρξε καμία διένεξη στο μαγαζί της ομογένειας. «Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της»δήλωσε.

Related Articles

Back to top button