ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολη νύχτα με την φωτιά στο Ρέθυμνο – Φόβος για αναζωπυρώσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων 

Καλύτερα είναι τα νέα από το μέτωπο των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο Ρέθυμνο με τον κίνδυνο των αναζωπυρώσεων να είναι μεγάλος  λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η πυρκαγιά στα Αμπελάκια Ρεθύμνου έχει ελεγχθεί, όπως και στα Σακτούρια  έξω απ’ το χωριό.

ADS

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις συνεχίζουν την προσπάθεια για να ελεγχθεί στην περιοχή του Αη Γιώργη, όπου υπάρχουν μικροεστίες με τους πυροσβέστες να συνεχίζουν την μάχη.

Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε στην Κρύα Βρύση σύμφωνα με το cretapost.gr. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, υδροφόρες του Δήμου, εθελοντικές ομάδες και πεζοπόρα τμήματα παλεύουν με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις και τα νέα μέτωπα πυρκαγιάς που ξεσπούν διαρκώς με τους ανέμους να ξεπερνούν τα 10 μποφόρ.

Με το που έπεσε η νύχτα τα εναέρια μέσα αποχώρησαν με τους ισχυρούς ανέμους που φτάνουν τα 10 μποφόρ να προκαλούν ανησυχία. Ο φόβος των αναζωπυρώσεων είναι μεγάλος και η νύχτα προμηνύεται δύσκολη αν και το μέτωπο στην Κρύα Βρύση γύρω στις 10 τέθηκε υπό έλεγχο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button