ΕΛΛΑΔΑ

Δύο αδέρφια 40 και 48 ετών συνέλαβε η αστυνομία για την δολοφονία του Καραϊβάζ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ανακοίνωσε εξέδωσε και η Αστυνομία που κάνει γνωστό πως προχώρησε στη σύλληψη δυο ανδρών ηλικίας 40 και 48 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι δυο άνδρες είναι αδέρφια και Έλληνες και ο ένας βρισκόταν στο λευκό βαν που συνόδευε τους εκτελεστές και ο άλλος πάνω στη μηχανή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν είναι αυτός που πυροβόλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει την ΕΛΑΣ στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις της νύχτας. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνονται άλλα δυο άτομα, τα οποία δεν έχουν ακόμη συλληφθεί. Οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

Την είδηση της σύλληψης των δυο ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία Καραϊβαζ έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου αναφέρει τα εξής: «Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη. Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Related Articles

Back to top button