ΕΛΛΑΔΑ

Δυναμικές κινητοποιήσεις σχεδιάζουν οι εργαζόμενοι της El Dorado

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζόμενων μεταλλείων Κασσάνδρας Χρήστος Ζαφειρούδας μιλώντας στον Alpha 96.5 τόνισε : “Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας να κινηθούμε δυναμικά τις επόμενες ώρες και ημέρες και προς την κυβέρνηση και προς την εταιρεία γιατί διεκδικούμε το αυτονόητο, την δουλειά μας, την επιβίωση μας για να ζήσουμε εμείς και οι οικογένειές μας”.

 

Περαιτέρω σημείωσε “Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το παιχνίδι είναι πολιτικό. Πάνε να μας βάλουν στο κάδρο ότι κάνουμε αντιπολίτευση με την ΝΔ για να ρίξουμε την κυβέρνηση. Από την κυβέρνηση κανείς δεν μιλάει για το τι θα γίνει με τους εργαζόμενους. Από πού θα αποζημιωθούμε; Από την εταιρεία; Άρα δεν θα πάρουμε τίποτα. Ή να παίρνουμε τα 380 ευρώ από τον ΟΑΕΔ; Τις δουλειές μας θέλουμε”.

«Στην παρούσα φάση βλέπουμε την κυβέρνηση να είναι εχθρική απέναντί μας και απέναντι τις επενδύσεις» προσθέτει ο κος Ζαφειρούδας τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να λέει ότι μας έχει υποχείρια ή δεκανίκια η εταιρεία και μας χρησιμοποιεί». «Θα προστατέψουμε τα δικαιώματά μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τις τύχες των εργαζομένων. Ετοιμάζουμε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ήδη έχουμε κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button