ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου

Δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Ένα λευκό βαν χρησιμοποίησαν τα άτομαπου συμμετείχαν στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, πριν από δύο χρόνια.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν την υπόθεση εντόπισαν το λευκό αυτοκίνητο, που ακολουθούσε τις κινήσεις των δύο δραστών της δολοφονίας του δημοσιογράφου, οι οποίοι αποχώρησαν από το σημείο με μηχανάκι.

Το συγκεκριμένο όχημα ήταν και αυτό που οδήγησε στη σύλληψη των δύο πρώτων εμπλεκόμενων στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, ηλικίας 48 και 40 ετών, οι οποίοι οδηγήθηκαν ήδη στον ανακριτή από όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν.

Όπως αποκαλύφθηκε το λευκό βαν ανήκει στην εταιρεία της συντρόφου ενός εκ των δύο δραστών και το οδηγούσε ο ένας από τους συλληφθέντες.

Αναζητούνται και άλλα άτομα

Μέσα στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα τρία πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών που εξετάζει για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου βρίσκεται στις φυλακές.

Τι τους πρόδωσε

Τα δύο αδέλφια είχαν κληθεί πριν από περίπου 20 ημέρες στην Ασφάλεια, με τους αστυνομικούς να τους ζητούν να δώσουν εξηγήσεις για την παρουσία του συγκεκριμένου βαν για δύο ημέρες αρκετά κοντά στην κατοικία του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο απέδωσαν το γεγονός σε σύμπτωση, με τους αστυνομικούς να μην πείθονται από τα λεγόμενά τους.

Related Articles

Back to top button