ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: «Μίλησε» το DNA για τη δολοφονία του 19χρονου – Νέα στοιχεία

Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού περιλαμβάνει και νέες λεπτομέρειες που προέκυψαν από την εξέταση του DNA του θύματος, αλλά και των δραστών.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του STAR, το γενετικό υλικό του 19χρονου οπαδού του Άρη βρέθηκε μέχρι και στα πατάκια των αυτοκινήτων των δολοφόνων του.

Πιο συγκεκριμένα, στον “αέρα” του Star ειπώθηκαν τα εξής: «Στο μαχαίρι τύπου καραμπίτ ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 22χρονου, ο οποίος καθόταν στο πρώτο αυτοκίνητο. Επίσης, ταυτοποιήθηκε το DNA του 23χρονου που καθόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο και του 20χρονου που καθόταν στο τρίτο αυτοκίνητο.

Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία ωστόσο καταδεικνύει ότι το αίμα του Άλκη εντοπίστηκε και στα πατάκια των αυτοκινήτων στις θέσεις, όπου κάθονταν οι οκτώ από τους δώδεκα φερόμενους δράστες.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα οκτώ άτομα βρέθηκαν μέσα στη συμπλοκή και πάτησαν πάνω στο αίμα που έχυσε το 19χρονο αγόρι. Συνεπώς όλοι και οι οκτώ μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι για τον θάνατο του. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στη συμπλοκή, να τον μαχαίρωσαν επίσης, να τον κλώτσησαν κλπ. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια και την συμμετοχή των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που διώκονται».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button