ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Κατάσχεσαν στυλιάρια και κράνη στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ οι αστυνομικοί

Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση…

Ταυτόχρονη επιχείρηση πραγματοποίησαν οι αρχές σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, αλλά και στο γήπεδο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας grtimes.gr, από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.

Τα ευρήματα αυτά θα μεταφερθούν για εξέταση.

Ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη επιχείρηση της αστυνομίας στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», ενώ το ίδιο συνέβη και στην περιοχή του Ευόσμου, αλλά και των Αμπελοκήπων.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση έναντι του 19χρονου Άλκη, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ «Θύρα 4» που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετείχαν και αστυνομικοί σκύλοι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button