ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Αθηναίων: Χθες προκήρυξαν 366 θέσεις, σήμερα τελείωσε η προθεσμία και αμέσως βγήκε λίστα επιτυχόντων

Ο «ταχύτατος» δήμος Αθηναίων

«Φωτογραφία» για 366 προλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε «κρυφά» ο δήμος Αθηναίων, με απασχόληση τεσσάρων μηνών.  Η δυνατότητα υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε εχθές Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 8:00 και τελείωσε σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στις 15:00.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούσαν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο proslipsi@athens.gr, αποστέλλοντας υπογεγραμμένη αίτηση και φωτογραφία της ταυτότητας.

Προφανώς, οι προσλήψεις απευθύνονται μόνο στους φίλους του δήμου.

Δείτε και την ανακοίνωση του δήμου:

Ανακοινώνεται η υπ’ αριθμ. πρωτ. 194186/02-09-2020  Ανακοίνωση , το παράρτημα και η αίτηση, που αφορά την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 366 ατόμων.

Ημερομηνία Υποβολής Συμπληρωμένων και υπογεγραμμένων Αιτήσεων μαζί με ευκρινές  φωτοαντίγραφο: Των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή άλλων δημόσιων εγγράφων από τα οποία να προκύπτουν τα στοιχεία της ταυτότητας, που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 08:00 έως και Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:00. 

MONO ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ E-MAIL: proslipsi@athens.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker