ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας – Το ποιανού είναι το μωρό δεν αφορά κανέναν»

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση με την οικογένεια παλαιοχριστιανών

Κατά την αστυνομική επιχείρηση μέσα στα λαγούμια εντοπίστηκαν μόνο ο 45χρονος πατέρας και ο 15χρονος γιος. Τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά 6 και 13 ετών, η 22χρονη με το βρέφος της και η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι είχαν προλάβει να εξαφανιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η μητέρα μαζί με τα παιδιά ενδεχομένως να κρύβονται σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και μάλιστα σ’ ένα από τα πλέον δυσπρόσιτα, καθώς δεν υπάρχει ούτε τηλέφωνο για επικοινωνία με τον «έξω» κόσμο.

Πληροφορία η οποία ωστόσο, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη,  πρ. αστυνομικών υπαλλήλων της ν/α Αττικής, δεν ισχύει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας»

«Η ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς  μας μεγάλωσαν πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας», ανέφερε στο μεταξύ, η αδελφή του 45χρονου.

«Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως δεν γνώριζε ακριβώς τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας: «Όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο. Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχανε τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε»

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου δεν ξέρω γιατί το κάνει».

Σχετικά με το γεγονός ότι ο αδερφός της δούλευε από απόσταση είπε « Και γω κάποια στιγμή έχω δουλέψει από απόσταση. Δύο χρόνια ήταν άνευ αποδοχών το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το ξέρω.»

Γιατί αρνείται ο πατέρας να κάνει τεστ DNA

Σε ερώτηση για τον λόγο που αρνείται ο αδερφός της να γίνει τεστ DNA, απάντησε: «Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button