ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την Κυριακή»: Η 21χρονη μάνα μιλάει για την στιγμή που είδε τον σύντροφό της να σκοτώνει τον 4χρονο γιο τους

Ένας μήνας έχει περάσει από την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι με έναν 27χρονο πατέρα να πυροβολεί τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Η 21χρονη μητέρα του αγοριού μιλά για πρώτη φορά στο protothema.gr για ό,τι προηγήθηκε εκείνης της τραγικής Κυριακής.

Η Ιωάννα περιγράφει πώς πήγε στο σπίτι μετά από έναν καβγά που είχε στο τηλέφωνο με το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της και βρήκε στο δωμάτιο πάνω στο κρεβάτι τα άψυχα κορμιά του 27χρονου και του μικρού Βασίλη. 

«Πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν χάθηκε η αγάπη μας. Κι αυτός ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Το τελευταίο χρόνο άρχισε να ζηλεύει και έκανε αυτά που έκανε. Τον αγαπάω ακόμα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου χωρίς αυτόν και το μικρό μου Βασίλη» εξομολογείται η Ιωάννα στο protothema.gr

«Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί μας. Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος , κοινωνικός , δούλευε κι έκανε μαραγκόδουλειές. Βέβαια, κάποιες στιγμές έδειχνε νευρικός, τσακωνόμασταν αλλά έφταιγα κι εγώ, όχι μόνο αυτός. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχαμε μαλώσει και είχαμε χωρίσει για δυο μήνες. Εγώ έμενα στη θεία μου μαζί με το παιδί μου, τον Βασίλη. Κάποιες φορές ερχόταν κι αυτός για να βλέπει το παιδί. Πήγαιναν βόλτες μαζί και μετά μου το γύριζε πάλι πίσω. Ώσπου μια μέρα, το κράτησε αυτός το παιδί και μου είπε: “Δεν θα τον έχεις εσύ τον Βασίλη αλλά θα τον έχω εγώ”. Κι εγώ συμφώνησα μαζί του γιατί δεν ήθελα ο γιος μου να μένει σε μια παράγκα όπου έμενα κι εγώ αλλά σε ένα σπίτι κανονικό μαζί με τον μπαμπά του. Μακάρι να μην τον είχα αφήσει εκεί» λέει η Ιωάννα.

«Γιάννα, το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα»

«Την τελευταία φορά, πριν σκοτώσει το παιδί μας κι αυτοκτονήσει ο ίδιος, τσακωθήκαμε στο τηλέφωνο. Είχε τσακωθεί ο αδερφός μου με τη γυναίκα του και ήθελα να κάτσω να του συμπαρασταθώ. Τότε αυτός νευρίασε απότομα και μου είπε “έψαχνες ευκαιρία για να πας στη μάνα σου πάλι”. Τσακωθήκαμε και του είπα “έτσι όπως κάνεις καλύτερα να μην έρθω”. Στη συνέχεια, ήρθε από το σπίτι που έμενα με τη μητέρα μου και μου έλεγε να φύγουμε. Με τράβηξε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω και η μητέρα μου του φώναζε. Αυτός πίστευε ότι είχα εξωσυζυγικές σχέσεις. Αλλά ήταν όλα στο μυαλό του. Τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει πολύ, είχαμε τσακωθεί πολλές φορές με αποτέλεσμα να φεύγω από το σπίτι και μετά να ξαναγυρίζω πάλι. Αφού τον ηρέμησε η μητέρα μου, αυτός έφυγε και του ζήτησα όταν φτάσει σπίτι να μιλήσω λίγο με το παιδί , κι έτσι έγινε. Μίλησα τελευταία φορά με το παιδί για λίγο στο τηλέφωνο κι ακουγόταν χαρούμενος ο Βασιλάκης μου» συνεχίζει την εξομολόγησή της η Ιωάννα.

Όπως λέει στο protothema.gr «την Παρασκευή, πριν γίνει αυτό που έγινε, κάποιοι δικοί μου, μου είπαν ότι τον είδαν με καραμπίνα. Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα αν πήρε καραμπίνα και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο . Τον πίστεψα. Μετά μου έστειλε μήνυμα στο οποίο μου έγραφε “Γιάννα, σου είπα ψέματα ότι δεν έχω καραμπίνα κι ορκίστηκα ψέματα στον πατέρα μου γιατί θέλω να πάω κοντά του. Την καραμπίνα δεν την πήρα για σένα και την οικογένειά σου”. Μόλις το διάβασα σκέφτηκα ότι αυτός πάλι με κοροϊδεύει, δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα σκότωνε το παιδί μας και στη συνέχεια θα αυτοκτονούσε. Τον έπαιρνα τηλέφωνο, του έστελνα μηνύματα αλλά δεν απαντούσε και έλεγα ότι όλα αυτά τα κάνει για να με τρομάξει.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την Κυριακή

«Όλα αυτά έγιναν την Παρασκευή. Το Σάββατο δε μπορούσα να πάω από το σπίτι όπως του είχα υποσχεθεί γιατί είχαν συμβεί πολλά με τον αδερφό μου. Ήθελα να πάω και δε μπορούσα. Δε θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την Κυριακή που πήγα σπίτι κι αντίκρισα στο κρεβάτι νεκρούς τον Βασιλάκη μου και τον άντρα μου. Μου είχε αφήσει σημείωμα πάνω στο τραπεζάκι που έγραφε “Γιάννα το παιδί , δεν κατάλαβε τίποτα. Όλα έγιναν στον ύπνο κι ότι δεν έπρεπε να μας παρατήσεις”. Δεν τους παράτησα ποτέ» λέει η Ιωάννα στο protothema.gr

Related Articles

Back to top button