ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν με αγγίζουν» – Ο πατέρας της Ελπίδας για την κριτική σε βάρος του

Είχε δεχτεί επικριτικά σχόλια για την θετική στάση του απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, έδωσε τη δική του απάντηση στα επικριτικά σχόλια σχετικά με την στάση του για τα μέτρα της κυβέρνησης μετά την πολύνεκρη τραγωδία.

Μιλώντας στον ANT1 αρχικά τόνισε ότι ολόκληρη η οικογένεια είναι συντετριμμένη. «Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Και το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» πρόσθεσε ο κ. Χούπας.

Στη συνέχεια ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωση του, ότι «τα μέτρα της κυβέρνησης είναι βάλσαμο στην πληγωμένη μας ψυχή»: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π@@@ στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου…».

«Την κόρη μου δεν την φέρνει πίσω τίποτα, αλλά τα μέτρα θα τα αξιοποιήσουμε»

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», υπενθυμίζεται πως είχε πει προ ημερών ο Χρήστος Χούπας, πατέρας της 28χρονης Ελπίδας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών.

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», υπογράμμισε ακόμη μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον πατέρα της άτυχης Ελπίδας το θέμα εκτός από ηθικό είναι και οικονομικό. «Βιοπαλαιστές είμαστε, τρία παιδιά σπουδάζω, αγκομαχώντας», είπε ακόμη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button