ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους» λέει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου βίαζαν τον 15χρονο

Αναφορές ήθελαν αρχικά το σπίτι να ανήκει σε γιαγιά ενός εκ των κατηγορουμένων, ωστόσο η ίδια διαψεύδει – «Έμαθα ότι εμπλέκεται το σπίτι μου από τον Δήμο»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για  για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 15χρονου στο Ίλιον καθώς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού υποστηρίζει ότι δεν έχει σχέση με κάποιον από τους κατηγορούμενους ανήλικους.

Μέχρι πρότινος αναφορές ήθελαν το σπίτι να ανήκει σε γιαγιά ενός εκ των κατηγορουμένων, ωστόσο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφερε: «Είμαι ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο Ίλιον. Δεν έχω καμία σχέση με κανένα από τα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση. Είναι λάθος αυτό που ακούγεται ότι το σπίτι ανήκει στη γιαγιά ενός από τα παιδιά που κατηγορούνται. Δεν έχω καμία σχέση, ούτε καμία επαφή, ούτε καμία συγγενική σχέση με κανένα από τα παιδιά που κατηγορούνται. Εγώ δεν ήξερα καν ότι το σπίτι αυτό που εμπλέκεται στην υπόθεση είναι το δικό μου».

Και όπως ισχυρίστηκε η ίδια, έμαθε ότι εμπλέκεται το σπίτι της στη συγκεκριμένη υπόθεση από τον Δήμο. «Το έμαθα από τον Δήμο, όταν από τον Δήμο επικοινώνησαν μαζί μου και μου το είπαν, προκειμένου να συνεννοηθούμε για να καθαριστεί ο χώρος. Εγώ το είχα ακούσει στις ειδήσεις και δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για το δικό μου σπίτι. Να ξέρετε ότι ο χώρος ήταν κλειδωμένος. Ήταν σφραγισμένος ο χώρος» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, δηλώνοντας παντελή άγνοια, για το πότε τα συγκεκριμένα παιδιά άρχισαν να έχουν πρόσβαση στο σπίτι. 

«Δεν ξέρω από πότε μπαίνουν αυτά τα παιδιάμέσα στο σπίτι. Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν με ενημέρωσε και κανένας από τη γειτονιά ότι έμπαιναν παιδιά μέσα στο δικό μου σπίτι. Δεν ξέρω από πού βρήκαν κλειδιά αυτά τα παιδιά ή αν έχουν σπάσει την κλειδαριά. Σας επαναλαμβάνω δεν έχω καμία σχέση με κανέναν από αυτούς».

Related Articles

Back to top button