ΕΛΛΑΔΑ

Δάκρυσε όλη η Ελλάδα: Πέθανε ο 11χρονος Λάμπρος Καλλένος- Έχασε τη μάχη με τη σπάvια ασθένεια

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η δυσάρεστη είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο 11χρονος Λάμπρος Καλλένος, ο οποίος έδινε μάχη με σπάνια ασθένεια.

Το μικρό αγγελούδι που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Ισραήλ, από τα πρώτα στάδια της ζωής του κλήθηκε να δώσει σκληρές μάχες, καθώς είχε προσβληθεί από μία σπάνια ασθένεια.

Η σπαρακτική ανάρτηση της οικογένειας

Την είδηση γνωστοποίησε μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση η οικογένεια του 11χρονου Λάμπρου. «Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό, όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια» αναφέρεται στην ανάρτηση και προσθέτουν «ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης».

«Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες. Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν. Καλό ταξίδι Αγγελε μας» καταλήγει η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος, το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

https://m.facebook.com/pantelis.kallenos/posts/2047183428798812?


Related Articles

Back to top button