ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες στον γιο του Κουφοντίνα στο Σύνταγμα: Ένταση και χημικά στην πορεία

Ένταση σημειώθηκε στο μεσημέρι του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας – Ο Εκτορας Κουφοντίνας οδηγήθηκε σε κλούβα της Αστυνομίας
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε αστυνομικούς και διαδηλωτές, σε συγκέντρωση που διοργανώνεται υπέρ του καταδικασμένου δολοφόνου της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας προχώρησαν στη ρίψη χημικών, ενώ αναφορές κάνουν λόγο και για προσαγωγές. 

Στην προσαγωγή -μεταξύ άλλων- και του γιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, Εκτορα Κουφοντίνα προχώρησαν οι Αρχές, το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Μαρτίου στο Σύνταγμα. Για τις 12:00 ήταν προγραμματισμένο κάλεσμα αλληλέγγυων στον απεργό πείνας και δίψας, καταδικασμένο της 17 Νοέμβρη Δ. Κουφοντίνα, με την Αστυνομία να μην επιτρέπει στους συγκεντρωμένους να διαδηλώσουν.

Την ίδια ώρα, στα γύρω στενά του Συντάγματος υπήρξε κυνηγητό μεταξύ διαδηλωτών, ΜΑΤ κι ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ενώ υπήρξαν μάχες ακόμα και σώμα με σώμα, αλλά και ρίψη χημικών.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν κάποια άτομα, μεταξύ των οποίων κι ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνας, Εκτορας, ο οποίος οδηγήθηκε στην κλούβα της Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα η «Αύρα» της ΕΛ.ΑΣ. έκανε ρίψη νερού στους διαδηλωτές στα Προπύλαια, ενώ η ένταση συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα.

Related Articles

Back to top button