ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός στον αέρα με Γιώργο Λιάγκα και Ουρανία Δημακοπούλου: «Είστε σε πανικό, ηρεμία»

Έναν εντονότατο διαπληκτισμό με την ιατροδικαστή Ουρανία Δημακοπούλου είχε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του, το πρωί της Τρίτης.

Πρόκειται για την ιατροδικαστή η οποία είναι πλέον στο πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου, δηλώνοντας ότι η κεταμίνη που δόθηκε στην Τζωρτζίνα δεν ήταν θανατηφόρα αλλά θεραπευτική.

Η εκπομπή φιλοξένησε τις δηλώσεις της πριν από μερικούς μήνες στα κανάλια όπου δήλωνε το ακριβώς αντίθετο.

«Βλέπω ότι είστε όλοι σε πανικό»

 Ξεκινώντας τη συνομιλία τους, η ιατροδικαστής είπε «ηρεμία, γιατί βλέπω ότι είστε σε πανικό όλοι» κάτι που πυροδότησε την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Μπράβο σας που εκτός από την αλλαγή των απόψεών σας κάνετε και ψυχιατρικές γνωματεύσεις. Μου λέτε αν είμαι σε ηρεμία ή όχι; Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για την υγεία μου» της είπε ειρωνικά.

Η ιατροδικαστής κλήθηκε να αιτιολογήσει γιατί άλλαξε άποψη και πλέον αναφέρει ότι «η κεταμίνη έχει δοθεί πέριξ της στιγμής του θανάτου της Τζωρτζίνας κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Η κεταμίνη είναι πολύ ιδιαίτερο φάρμακο».

«Αναιρείτε τον ίδιο τον εαυτό σας» επέμεινε ο παρουσιαστής.

Στην ερώτηση αν την απειλούν για την αλλαγή της στάσης της είπε ότι έλαβε μήνυμα που αφορά τον κ. Κούγια και εμπλέκουν την οικογένειά της.

«Την κ. Πισπιρίγκου την είδα χτες, μου τη σύστησε ο κ. Κούγιας. Κάποια στιγμή μάλλον δάκρυσε».


Related Articles

Back to top button