ΕΛΛΑΔΑ

Χαμός με Λιάγκα και Ζαμπούνη για τον Τέως: «Διαβάστε και σεβαστείτε την ιστορία της χώρας»

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» κλήθηκε σήμερα να μιλήσει ο Χρήστος Ζαμπούνης, με αφορμή τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο γνωστός δημοσιογράφοςκλήθηκε να μιλήσει για τον θάνατο του πρώην μονάρχη, καθώς είναι γνώστης των λεπτομερειών που έχουν να κάνει με την Βασιλεία ανά τον κόσμο.

Ο Χρήστος Ζαμπούνης ξεκίνησε να μιλάει στην αρχή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να μιλήσει ο ίδιος, με τον ίδιο να μην μπορεί να αρθρώσει λέξη.

Έντονος εκνευρισμός στον αέρα

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί έντονα ο Χρήστος Ζαμπούνης και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος.

  • Χρήστος Ζαμπούνης: Αν μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω μια σκέψη…
  • Γιώργος Λιάγκας: Μα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Άμα κάνεις ερωτήσεις, θα σου απαντήσω.

«Δεν κάνω πολιτική αποτίμηση, κάνω μια ιστορική αποτίμηση. Στην ιστορία δεν παίρνουμε μια σβήστρα και σβήνουμε και λέμε ότι 100 χρόνια που η Ελλάδα ήταν Βασίλειο, δεν υπάρχει, επειδή είναι ένα θέμα ταμπού» είπε αρχικά ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Η παρέμβαση του Τάσου Τεργιάκη, σχετικά με το πώς ήρθε και το πώς έφυγε η συγκεκριμένη δυναστεία από την Ελλάδα, έκανε τον Χρήστο Ζαμπούνη να ανεβάσει τους τόνους.

«Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία. Θα μου πείτε τώρα για ξένους; Σας παρακαλώ, έχυσαν το αίμα τους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε λίγο την ιστορία της χώρας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανοίξει τι. Είναι μια στιγμή θλίψεως και πένθους» είπε χαρακτηριστικά.


Related Articles

Back to top button