ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο 38χρονος προφυλακισμένος για ασέλγεια στα ανήλικα εγγόνια της συντρόφου του

Φρίκη στη Νίκαια με έναν 38χρονο που ασελγούσε στα ανήλικα εγγόνια της 52χρονης συντρόφου του! Υποτίθεται μάλιστα ότι η γιαγιά τους τα προστάτευε, επειδή οι γονείς τους εργάζονταν.

Το δράμα για τα μικρά παιδιά στη Νίκαια άρχισε να ξετυλίγεται όταν ο 38χρονος, προφυλακισμένος πλέον για τις πράξεις του, γνωρίστηκε με την 52χρονη γιαγιά των ανηλίκων μέσω Facebook. Με το που γνωρίστηκαν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, μπήκε στην οικογένεια ως φίλος της γιαγιάς και όντας ναυτικός.

ADS

Η γιαγιά κρατούσε τα παιδιά, έβαζε τη μικρή να κοιμάται μαζί του, τη θώπευε, ανάγκαζε και το μικρό αγόρι να κάνει πράγματα στο σώμα του που δεν πρέπει. Υπάρχουν πρωτότυπες φωτογραφίες και υλικό. Τα έβαζε μάλιστα να βλέπουν μαζί ταινίες ερωτικού περιεχομένου…

Οι γονείς των μικρών είναι σοκαρισμένοι! Άφηναν τα παιδιά τους στο σπίτι της γιαγιάς επειδή δούλευαν, αλλά και κάποια στιγμή που η μητέρα μπήκε για 15 ημέρες στο νοσοκομείο, τότε έγιναν ακόμα πιο συχνές η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, στο σπίτι του πατριού και συντρόφου της 30χρονης μητέρας.

Σε δηλώσεις του στο newsit.gr, ο δικηγόρος της ηλικίας 30 ετών μητέρας των κακοποιημένων ανήλικων, ο Νίκος Καπέλης είπε:

«Αυτή τη στιγμή η δικογραφία είναι σε εξέλιξη. Έχει βγει ένταλμα σύλληψης για τη γιαγιά των παιδιών, έχει χαρακτηριστεί μέσα στη δικογραφία ως συναυτουργός.

Άλλα άτομα – θύματα και άλλες καταστάσεις που έχουν βρεθεί σε οπτικό υλικό – φωτογραφίες και βίντεο – σε οκτώ laptop, δύο υπολογιστές και κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου προφυλακισμένου. Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των παιδιών, δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο.

Εκείνος το είχε σχεδιάσει όλο αυτό γιατί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα που η γιαγιά κρατούσε τα παιδιά, έβαζε τη μικρή να κοιμάται μαζί του, τη θώπευε, ανάγκαζε και το μικρό αγόρι να κάνει πράγματα στο σώμα του που δεν πρέπει. Υπάρχουν πρωτότυπες φωτογραφίες και υλικό.

Τα ήξερε όλα η γιαγιά τους. Τα έβαζε μάλιστα να βλέπουν μαζί ταινίες ερωτικού περιεχομένου, παρακολουθούσε τα πολλά ειδεχθή που έκανε ο προφυλακισμένος, ανάγκαζε την μικρή να κοιμάται μαζί του με την απειλή ότι θα την τιμωρήσει με ξύλο ή άλλες μεθόδους.

Οι γονείς είναι ταραγμένοι. Τα άφηναν τα παιδιά στο σπίτι της γιαγιάς επειδή δούλευαν αλλά και κάποια στιγμή η μητέρα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας και ήταν στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Εκεί έγιναν ακόμα πιο έντονα της κακοποίησης και βασανισμού των παιδιών.

Η 30χρονη μητέρα είναι με ηρεμιστικά και προσπαθεί να συνέλθει, ο πατέρας είναι άφαντος τα τελευταία έξι χρόνια από την Ελλάδα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Και υπάρχει και ο πατριός, ο οποίος έχει πέσει από πάνω από τα παιδιά με μεγάλη δύναμη και τα προφυλάσσει όσο μπορεί, συζητάει μαζί τους και προσπαθεί να τα κάνει να ανοιχτούν σε εκείνους και φυσικά στις διωκτικές αρχές.

Τα παιδιά είναι σε άσχημη κατάσταση. Έχουν γίνει ιατρικές γνωματεύσεις και για τα δύο που ξέρουμε ότι υπέστησαν κακοποιητική συμπεριφορά και για το τρίτο που είναι πιο μικρό και ακόμα δεν ξέρουμε αν έχει ασελγήσει και σε αυτό», τόνισε, καταλήγοντας ο κ. Καπέλης στο newsit.gr.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button