ΕΛΛΑΔΑ

Αθωώθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ελεύθερος ο τραγουδιστής

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης αθωώθηκε μετά τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία κατά της συζύγου του

Αθώο κήρυξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Γιοκαρίνης, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία η οποία στη συνέχεια ανεκλήθη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η σύζυγος του τραγουδιστή η οποία είπε όλα άρχισαν από μία χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. «Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» είπε η μάρτυρας ενώ διέψευσε όσα αναφέρονταν στην καταγγελία.

«Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα» είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, εξηγώντας «Παλαιότερα ειχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σαν να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβηθηκα, τρόμαξα, δε μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομια για να του κάνει σύσταση. Φοβηθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτωσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγε να ξαπλώσουμε, άκουσα το Γιάννη να φωνάζει σηκώθηκα να του δώσω ενα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα.»

Η μάρτυρας είπε πως παλιότερα όταν ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος είχαν υπάρξει κάποια περιστατικά.

Δικαστής: Υπηρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;
Μαρτυρας: Ναι
Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας το νιώσατε;
Μαρτυρας: Ότι θέλει να το παιξει νταής.
Δικαστής: Δε φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;
Μαρτυρας: Όχι.

Και ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως υπήρξε ένας διαπληκτισμός και δεν ακούμπησε τη σύντροφο του.«Εκνευρισμός. Κάτι που δε μου άρεσε κι εμένα. Εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό» είπε ο τραγουδιστής.

Προεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;
Γιοκαρίνης: Όχι
Προεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο για την υπεράσπιση της;
Γιοκαρίνης: Τι να πω, εσείς θα πείτε.

Όπως είπε μάλιστα ο τραγουδιστής εδώ και τέσσερα χρόνια είναι καθαρός από το αλκοόλ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button