ΕΛΛΑΔΑ

Άρτα: Συναντήθηκε το ζευγάρι! Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα – «Θα προσπαθήσουν να το ξεπεράσουν»

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο με τον χαμό του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-live η μητέρα ζήτησε να δει σήμερα τον σύζυγό της από χθες το απόγευμα, όταν άρχισε δηλαδή να συνέρχεται.

Τις προηγούμενες ημέρες, όπως είχε γίνει γνωστό και οι δύο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Άρτας σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Alpha, ζητήθηκε ειδική άδεια από την αστυνομία επειδή ο 37χρονος άνδρας κρατείται φρουρούμενος.

Σήμερα, γύρω στις 10 το πρωί οι δυο τους συναντήθηκαν για περίπου ένα τέτατρτο. «Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο. Η πρώτη τους κίνηση ήταν να αγκαλιαστούν και να μείνουν αγκαλιά» σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του T-live.

Όσοι ήταν μπροστά, συγκλονίστηκαν είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής: «Αγκαλιά θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν αυτό το τραγικό συμβάν».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην δουλειά, είναι στον ίδιο χώρο εγασίας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια, συνέχισε η ρεπόρτερ. «Ο ένας θα βρει συμπαράσταση στον άλλο. Είναι πολλοί αγαπημένοι. Ζουν ο ένας για τον άλλο» πρόσθεσε.

Related Articles

Back to top button