ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις για την δολοφονία Γιαλιά στην Μάνδρα: Τι κατέθεσε ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα.

Αναμένονται ιατροδικαστικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ότι όντως είναι αυτός, καθώς ο 59χρονος επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος και η σορός του είναι σε πολύ κακή κατάσταση για να αναγνωριστεί με γυμνό μάτι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η LiFO, ένας εκ των συνεργατών του Χρήστου Γιαλιά στη μονάδα επεξεργασίας κρέατος με έδρα τη Μάνδρα, κατέθεσε στην αστυνομία ότι έφυγαν μαζί και τον είδε να μπαίνει στο αυτοκίνητό του. «Ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο» φέρεται να είπε επιβεβαιώνοντας ότι αυτός είναι πράγματι ο νεκρός. 

Την ίδια ώρα, μάρτυρες που είδαν το αυτοκίνητο να καίγεται, άκουσαν πυροβολισμούς, αλλά δεν μπορούσαν να διασαφηνίσουν αν πρώτα το όχημα του επιχειρηματία τυλίχθηκε στις φλόγες ή προηγήθηκαν οι πυροβολισμοί από το καλάσνικοφ με το οποίο βλήθηκε ο Χρήστος Γιαλιάς ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι δράστες πρώτα πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον Χρήστο Γιαλιά και στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητό του μαζί με το όπλο. 

Πλέον οι αρχές αναζητούν βινεοληπτικό υλικό από κάμερες, ώστε να διαπιστωθεί αν οι δράστες παρακολουθούσαν εδώ και μέρες τον επιχειρηματία, πόσοι ήταν οι δολοφόνοι αλλά και ποιο ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησαν. Ταυτοχρόνως, αστυνομικοί ερευνούν το σημείο της δολοφονίας στη Μάνδρα και την γύρω περιοχή για να εντοπίσουν περαιτέρω στοιχεία

Related Articles

Back to top button