ΕΛΛΑΔΑ

Από τον «πατέρα Κλεομένη» έγκυος η κόρη του παλαιοχριστιανού στην Κορινθία

Ο ρασοφόρος που συντείνεται ως «πατήρ Κλεομένης» έχει γίνει γνωστός για τις αναρτήσεις με βίντεο που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία.

Ένα από τα βασικά σημεία της υπόθεσης που ερευνούν οι Αρχές είναι η πατρότητα των ανήλικων παιδιών της οικογένειας και ειδικότερα του βρέφους που φέρεται να είναι παιδί της 22χρονης κόρης του 45χρονου Μανώλη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», πατέρας του βρέφους είναι ο «πατήρ Κλεομένης» γνωστός για τα βίντεο που αναρτούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν τους γνωρίζω»

Το Live News επικοινώνησε με τον «πατέρα Κλεομένη», ο οποίος όμως αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει καν αλλά τον Μανώλη αλλά και την οικογένειά του.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Εμένα με γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι, χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανένα από αυτούς του ανθρώπους, δεν τους γνωρίζω» είπε ο π. Κλεοιμένης και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι Ορθόδοξος ιερέας από το 2006 και κηρύττω αυτά που κηρύττω, τον λόγο της πίστης μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την κατηγορία και για τη συκοφαντία εναντίον μου. Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Μπορεί να θέλουν οι Αρχές και οι εξουσίες να με πάνε σιδηροδέσμιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτές τις συκοφαντίες. Ο θεός με βλέπει και γνωρίζει. Δεν ξέρω την οικογένειά του, ούτε την κόρη του, ούτε έχω κάνει παιδί με την κόρη του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button