ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες σκηνές βίας στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικες ξυλοκοπούν και τρομοκρατούν 14χρονη ενώ αυτή κλαίει

Ανήλικη χτυπά και κλωτσά με μένος μια μαθήτρια, την οποία αφού τη ρίχνει στο έδαφος, εξακολουθεί να τη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα – Δείτε βίντεο

Συγκλονίζουν οι σκηνές από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 14χρονης από συμμορία ανήλικων κοριτσιών στη Θεσσαλονίκη

Στο βίντεο που μετέδωσε το Star φαίνεται μια ανήλικη να χτυπά και να κλωτσά με μένος μια μαθήτρια, την οποία αφού τη ρίχνει στο έδαφος, εξακολουθεί να τη χτυπά με απίστευτη βιαιότητα.

Τη γρονθοκοπά και κλωτσά στο κεφάλι και την σέρνει από τα μαλλιά στο έδαφος.

Τον ξυλοδαρμό όπως φαίνεται στο βίντεο παρακολουθούν κι άλλες κοπέλες οι οποίες δεν αντιδρούν στο περιστατικό, ενώ το θύμα κλαίει.

«Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι»

Οι επιθέσεις και το άγριο bullying της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών δεν σταματούν εκεί. Η μητέρα ενός  άλλου κοριτσιού που έχει πέσει θύμα της συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, μιλά με καλυμμένο το πρόσωπό της και αλλοιωμένη τη φωνή γιατί φοβάται τα αντίποινα στην κόρη της.

«Είναι συμμορίες κοριτσιών. Υποκινούν το ένα το άλλο και διαπράττουν βίαια πράγματα εναντίον άλλων παιδιών, τα βρίσκουν αδύναμα. Είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη», λέει.

«Η κόρη μου φοβάται να βγει από το σπίτι, είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. Φοβάται να πάει σχολείο και μάλιστα σε συνομιλία της, έλεγε ότι “αυτές δε θα ηρεμήσουν αν δεν μου ανοίξουν το κεφάλι”» λέει η μητέρα του θύματος bullying.

Η μητέρα της μαθήτριας έχει ήδη καταγγείλει στην αστυνομία τα περιστατικά βίας.

«Τέσσερα άτομα τη χτυπούσαν από διαφορετικές μεριές. Της είπαν να μη πει τίποτα στη μητέρα της, ενώ για να σταματήσει όλο αυτό της ζήτησαν να πει κάποιες υβριστικές λέξεις για τον εαυτό της».

Related Articles

Back to top button