ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση Βλάχου σε Κούγια: «Ο ισχυρισμός ότι ο κάτοικος Σουηδίας εντολέας μου έχει πολιτικά κίνητρα, προσβάλει την νοημοσύνη..»

Απάντηση στον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, δίνει ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, για όσα είπε σήμερα το πρωΐ, όταν δήλωσε πως αναλαμβάνει την υπόθεση.

ADS

Δείτε την δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο ισχυρισμός, οτι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα, προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει και να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες.

Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.
Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει οτι δεν επιδέχεται κανενός είδους και σκοπιμότητας, άμεσους ή έμμεσους εκβιασμους από κατηγορουμένους για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button