ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων για αύριο και μεθαύριο στο κέντρο της Αθήνας

Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω της επίσκεψης Ομπάμα.

 

 

Την απαγόρευση των συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων για αύριο και μεθαύριο στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανακοινώσει η Ελληνική Αστυνομία σήμερα, για λόγους ασφαλείας, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν έως χθες το βράδυ, θα αφορά την περιοχή από το ύψος του Αγάλματος του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου έως τη συμβολή Κηφισίας και Αλεξάνδρας, ενώ στην Αλεξάνδρας τυχόν διαδήλωση θα επιτραπεί έως λίγο μετά τα Παναθήναια.

Ήδη οι συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθεί για την Τρίτη είναι μεγάλες, μεταξύ δε αυτών και η συγκέντρωση φορέων που στηρίζει το ΚΚΕ στην Ομόνοια, ενώ θα ακολουθήσει και πορεία.

Η ατμόσφαιρα, μάλιστα, μυρίζει μπαρούτι, καθώς την Πέμπτη είναι η μεγάλη συγκέντρωση και πορεία από το Πολυτεχνείο στην αμερικάνικη πρεσβεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, στην ελληνική αστυνομία έχουν φτάσει πληροφορίες για μεγάλη προετοιμασία των αναρχικών, με αποτέλεσμα να επικρατεί ανησυχία τόσο στην Κατεχάκη, όσο και στο Μαξίμου.

Για την επίσκεψη Ομπάμα και το Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται επί ποδός στην Αθήνα 4.000 αστυνομικοί.

Related Articles

Back to top button
Close
Close