ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδράσεις με ομοφοβικό φυλλάδιο που μοίρασαν σε γυμνάσιο στον Χολαργό

Εξωφρενικά χαρακτηρίζει ο διευθυντής του Γυμνασίου τα όσα αναγράφονται και ζήτησε το επίμαχο φυλλάδιο για να διερευνηθεί από ποιους και πώς μοιράστηκε στο σχολείο.


Απίστευτες καταγγελίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών που γιορτάστηκε χθες στα σχολεία της χώρας. Πολίτες στα social media κάνουν λόγο για σκηνές σκοταδισμού εξαιτίας κάποιων περιστατικών που φημολογούνται ότι συνέβησαν σε σχολεία της Αττικής.

ADS

Έτσι λοιπόν, στο περιστατικό με τη μαθήτρια που αποβλήθηκε από σχολείο της Αγίας Παρασκευής γιατί είπε με ειλικρίνεια στην καθηγήτρια της ότι είναι άθεη και γι αυτό κοιτάει από το παράθυρο
έρχεται να προστεθεί ένα ομοφοβικό φυλλάδιο που καταγγέλλεται ότι μοιράστηκε σε γυμνάσιο στον Χολαργό.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, το εν λόγω φυλλάδιο μοιράστηκε στους μαθητές του σχολείου και αναγράφονται σε αυτό λεγόμενα που αποδίδονται στον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

«Η ομοφυλοφιλία είναι το αποκορύφωμα των αμαρτημάτων, πολύ πιο πάνω από ειδεχθείς πράξεις όπως ο φόνος…», αναγράφεται μεταξύ άλλων στο φυλλάδιο!

Το protothema.gr επικοινώνησε με τον διευθυντή του Γυμνασίου ο οποίος εξήγησε πως έμαθε το περιστατικό από μία μητέρα που του τηλεφώνησε και του διάβασε τα όσα αναγράφονται. «Μου φάνηκαν εξωφρενικά τα όσα αναγράφονται. Εμείς ως σχολείο σε καμία περίπτωση δεν έχουμε μοιράσει τέτοιο φυλλάδιο. Έχω ζητήσει να μου προσκομίσουν το επίμαχο φυλλάδιο προκειμένου να διερευνήσουμε μέσω ποιου κατέληξε στα χέρια των μαθητών», είπε χαρακτηριστικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button