ΕΛΛΑΔΑ

«Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι» – Η απειλή που δέχτηκε ο 76χρονος πριν το μακελειό

Τι άλλαξε τη σχέση του δράστη του φονικού με τους εργοδότες του


Απάντηση στο ερώτημα πώς η καλή σχέση που είχε με τους εργοδότες του ο 76χρονος δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, άλλαξε και κατέληξε σε φονικό επιχειρούν να δώσουν μάρτυρες και φίλοι της οικογένειας Καρνέση.

Όπως έχει γίνει γνωστό το πρωί της Δευτέρας και πριν ο Αιγύπτιος ανοίξει πυρ στην εταιρεία και στη συνέχεια αυτοκτονήσει, είχε συναντήσει τη Μαρία Καρνέση, ζητώντας της να μην τον διώξουν από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει. Κάτι τέτοιο προφανώς δεν έγινε δεκτό και ακολούθησε το μακελειό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο Live News, «υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρεςκάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’. Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί οι το έχουν καταθέσει».

«Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία» ανέφερε ακόμα ο κ. Καλλιακμάνης.

Related Articles

Back to top button