ΕΛΛΑΔΑ

Alimos Classic Car Sunday 3 με 174 σπάνια και συλλεκτικά αυτοκίνητα

Σήμερα, ένα υπερθέαμα στον Άλιμο

Τι είναι καινούργιο στο αυριανό Alimos Classic Car Sunday 3, με τα 174 (!!!) σπάνια και πανέμορφα συλλεκτικά αυτοκίνητα:

ADS

(1) Eγκαίνια του Cadillac Avenue. Ένας νέος εκθεσιακός δρόμος 170 μέτρων, που στην αρχή του έχει τα 10 μοναδικά κλασικά και σπορ αυτοκίνητα από την έκθεση Ηλιάδη.

(2) Δύο εκθαμβωτικά λεωφορεία-αντίκες, ένα ελληνικής κατασκευής της Βιαμάξ που έκανε δρομολόγια εκτός Αττικής, και το μπιζουδάκι Setra. Αυτά θα τα δείτε αμέσως μόλις περάσετε την αψίδα του Δήμου Αλίμου.

(3) Δύο υπέροχα “κομμάτια” από το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, τη μαύρη Jaguar E Type και το μοναδικό Fiat κάμπριο.

(4) Τον “ΚΙΤ”, δηλ. την Transam με όλα της τα ηλεκτρονικά σε λειτουργία. Έχετε δει το “έξω,” σκύψτε και δείτε το φανταστικό εσωτερικό. Βγάλτε selfie.

(5) Το Classic Theatre, το όμορφο ανοιχτό θέατρο της παραλίας, που για λίγο μετατρέπεται σε θέατρο επιλεγμένων αυτοκινήτων. Καθήστε στις κερκίδες με το παγωτό σας ή περπατήστε ανάμεσά τους.

(6) Θα πάτε για μαλλί… Ο Δημήτρης απο την Κρήτη, φτιάχνει μαλλί της γριάς… στον αέρα.

(7) Ολόκληρες Λέσχες. Ο ΣΙΣΠΑ, η ΟΡΚΑ, η ΕΛΚΑ και τα Fiat 500 σας παραθέτουν τα καλύτερά τους αυτοκινητα.

Σε όλα τα παραπάνω, προσθέστε: Δυο τζελατερίες, φρέσκο ποπ κορν, μουσική που θα ζωντανέψει αναμνήσεις και αυτοκίνητα (από rock’n’roll των 50s μέχρι classic rock των 70s) και, φυσικά, τη μαγεία του ρομαντικού μας πεζόδρομου πλαϊ στο κύμα!

Από τις 2:00 το μεσημέρι ως το ηλιοβασίλεμα (κατά τις 7:30 μ.μ.), ένα υπερθέαμα “γκαζωμένο” για όλες τις αισθήσεις!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button