ΕΛΛΑΔΑ

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας Βουτσάς απέδειξε το μεγαλείο του μέχρι το τέλος»

Ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, σκορπώντας την θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Αιτία του θανάτου του η πολυοργανική ανεπάρκεια που του προκάλεσε η λοίμωξη του αναπνευστικού και η καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αττικού νοσοκομείου.

Η σύζυγος του ηθοποιού και μητέρα του μικρού Φοίβου, Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Open και την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» για την μεγάλη της αγάπη και την απώλεια που βιώνει: «Ο Κώστας απέδειξε το μεγαλείο του ακόμα και σ’ αυτήν την τελευταία μάχη κι ο λόγος που με ακούτε είναι γιατί αγαπούσε τον κόσμο και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη του για τον Κώστα. Επικοινώνησα μαζί του με τον τρόπο που επικοινωνούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή… Ολες τις λεπτομέρειες τις άλλες να τις αφήσουμε για το μέλλον που θα είμαι κι εγώ πιο ψύχραιμη».

Λίγο νωρίτερα η Αλίκη Κατσαβού είχε γράψει στο instagram: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις. Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα.»

Related Articles

Back to top button