ΕΛΛΑΔΑ

ALERT! Εγκλωβισμένοι πολίτες στον Βόλο – Το 80% της πόλης στο σκοτάδι

Δραματικές εκκλήσεις πολιτών με μικρά παιδιά που είναι πάνω σε ταράτσες – Εγκλωβισμένη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου με άλλα τρία άτομα – Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς από Αγριά και Αλυκές – Πάνω από 80 πόντους τα ορμητικά νερά, σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ

Δραματική είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias.

Τα μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται στην οδό Βουλγαροκτόνου με το νερό να έχει ανέβει επικίνδυνα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής να επιχειρούν προκειμένου να προσέγγισουν σπίτια και εγκλωβισμένους οδηγούς.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα το 199 δέχθηκε κλήση προς βοήθεια από τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, τα 3 μέλη του οποίου έχουν εγκλωβιστεί από τη νεροποντή.

Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους  και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ. Στην Αγριά υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένους σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ! 

Δείτε βίντεο από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Elias στο Βόλο

Related Articles

Back to top button