ΕΛΛΑΔΑΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άκης Σκέρτσος: «Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να ζήσεις τέτοια τραγωδία. Έχασα τον αδερφό μου»

Με την φωτογραφία του αδερφού του, στα χέρια, εξιστόρησε το ατύχημα του αδερφού του.

Ένα συγκινητικό προσωπικό βίωμα εξιστόρησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος αναφερόμενος στον θάνατο του αδερφού του. Μιλώντας κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, ο κ. Σκέρτσος έδειξε μια παλιά φωτογραφία που έδειχνε τον ίδιο με τον αδερφό του και τη μητέρα μου. Όπως εξήγησε, έχασε τον αδερφό του σε δυστύχημα, «ζήσαμε την απόγνωση και νιώθω απόλυτα τον πόνο των οικογενειών. Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να ζήσεις τέτοια τραγωδία, έχω τη μητέρα μου που το ζει κάθε μέρα», σημείωσε. «Ξεκινώ με το προσωπικό βίωμα για να δείξω ότι υπάρχουν άνθρωποι και σε αυτήν την κυβέρνηση με βιώματα ανάλογα. Δεν είμαστε τέρατα ασυνειδησίας και αναισθησίας. Είναι άδικο και προσβλητικό και δε δέχομαι αυτήν την κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος.

«Με προσβάλει πολιτικά και ηθικά η υπόνοια συγκάλυψης. Δεν το αποδέχομαι», ανέφερε υπουργός Επικρατείας επικρίνοντας τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης λέγοντας ότι θεωρίες συνωμοσίας εισάγονται στον δημόσιο λόγο. «Καταφεύγετε σε δίκη προθέσεων και αγνοείτε τα πραγματικά γεγονότα, άνθρακες ο θησαυρός της δήθεν μονταζιέρας», δήλωσε ο κ. Σκέρτσος και επιτέθηκε στα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνοντας λόγο για «υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, όπως ομολόγησε ο κ. Παπάς». «Αντί να αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της, ενδιαφέρονται μόνο να κοντύνουν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση», σημείωσε.

Ταυτόχρονα, ο κ. Σκέρτσος μίλησε «για 10 αλήθειες» επιχειρώντας να αντικρούσει τα όσα λέγονται από την πλευρά της αντιπολίτευσης για το δυστύχημα των Τεμπών. Παραδέχθηκε καταληκτικά ότι έχουν γίνει κυβερνητικές αστοχίες αναφερόμενος στις υποκλοπές, την υπόθεση των mail αλλά και τα Τέμπη, επισημαίνοντας ότι «εμείς δεν κρυβόμαστε και σκύβουμε το κεφάλι να τα διορθώσουμε, εσείς φορτώνετε με ενοχές ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button