ΕΛΛΑΔΑ

Αγνοείται ο πρώην υπουργός Σήφης Βαλυράκης – Επιχείρηση του Λιμενικού

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Κυριακής

Ο πρώην υπουργός διατηρεί εξοχικό σπίτι στην Ερέτρια όπου και βρισκόταν το Σαββατοκύριακο. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αγνοείται εδώ και μερικές ώρες και η σύζυγός του φέρεται να ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Χωρίς επιβάτες βρέθηκε το φουσκωτό σκάφος του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας. 
Σύμφωνα με τη συζύγό του ο Σήφης Βαλυράκης αναχώρησε στις 2 η ώρα το μεσημέρι από την Ερέτρια μεε φουσκωτό σκάφος το οποίο βρέθηκε αργότερα από ένα αλιευτικό προσαραγμένο νοτιοανατολικά στη νησίδα Αγία Τριάδα χωρίς επιβάτες.
Στο σημείο βρίσκονται πέντε πλωτά του λιμενικού, δύο ιδιωτικά σκάφη, απογειώθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού και φτάνουν και άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων αποστολών. 

Ο Σήφης Βαλυράκης έχει εξοχικό στην Ερέτρια, σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος που εντοπίστηκε βρέθηκαν δύο ψαροντούφεκα. Η σύζυγός του ενημέρωση. 

Όπως μάλιστα μεταδίδει το το evima.gr, το σκάφος έχει βρεθεί και το Λιμενικό αναζητά τον 78χρονο πρώην υπουργό, ο οποίος φέρεται να πέρασε με το σκάφος από την Ερέτρια στο Ασπρονήσι. Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετέχει η Αστυνομία, το Λιμενικό με την ομάδα ΜΙΑ, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να απογειωθεί και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Τις έρευνες συντονίζουν οι υπεύθυνοι στον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος.

Related Articles

Back to top button