ΕΛΛΑΔΑ

Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκη δημιουργεί ερωτήματα με το πόθεν έσχες του

Την άποψη ότι «δεν ήταν πόθεν έσχες» αυτό που παρουσίασε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, διατύπωσε η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου, εξηγώντας ότι «το πόθεν έσχες προϋποθέτει έλεγχο από Αρχές. 

Το πόθεν έσχες δεν είναι “εγώ σας εμφανίζω μια σελίδα και σας λέω τι έχω”. Ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές και επιβεβαιώνεται ανάλογα με το αν είναι επαρκή τα στοιχεία που παρουσιάζεις και αν δικαιολογούνται από τις πηγές που επικαλείσαι».

«Αυτό που παρουσιάστηκε είναι τι έχει το πρόσωπο αυτό. Πολύ μεγάλο δανεισμό, πολύ μεγάλη περιουσία 2 εκατ., πολύ λίγες να φαίνονται τραπεζικές καταθέσεις. Το να έχεις μια περιουσία 2 εκατ. και 20.000 ευρώ καταθέσεις… Πολλά ερωτηματικά και λίγες εξηγήσεις από πού προέρχονται» πρόσθεσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Ερωτηθείσα γενικότερα για τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «έχει επέλθει μια πλήρης μετάλλαξη. Αυτό που συνιστά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την αριστερά και τον προοδευτικό χώρο».

Όπως σημείωσε, δε, για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Τις λίγες φορές που τοποθετείται πολιτικά, οι θέσεις του απέχουν πολύ από την πρόοδο. Θέσεις όπως το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια ή θέσεις για τους εξοπλισμούς που δεν ταιριάζουν με την αριστερά».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button