ΕΛΛΑΔΑ

77χρονος συνελήφθη με τέσσερα κιλά χασίς και λαθραίο καπνό

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 77χρονος και τον έπιασαν

 

Τα χρόνια βάρυναν μόνο την πλάτη και όχι τη… συνείδηση ενός ηλικιωμένου που διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς στην Θεσσαλία και τη Μακεδονία! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που ακολουθούσαν τα ίχνη του από τη Λάρισα, τον συνέλαβαν στα διόδια της Ανάληψης στην Εγνατία Οδό.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 77χρονος  και τον έπιασαν να μεταφέρει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 60 γραμμαρίων, ενώ κατέσχεσαν ακόμη 210 ευρώ και δύο κινητά που είχε πάνω του ο «παππούς του χασίς» για τα οποία ζήτησαν άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

Στο σπίτι του ηλικιωμένου και σε έναν βοηθητικό χώρο, βρέθηκαν άλλες ένδεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 214 γραμμαρίων, μία συσκευασία με μείγμα κάνναβης και καπνού βάρους 31 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους πέντε γραμμαρίων, πέντε ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.
Ο 77χρονος είχε ακόμη στο σπίτι του τρεις συσκευασίες με αφορολόγητο καπνό βάρους 932 γραμμαρίων και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με λάμα μήκους 0,07 εκατοστών, ενώ  κατασχέθηκαν και 750 ευρώ ως προερχόμενα από τις πωλήσεις που είχε κάνει. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Related Articles

Back to top button