ΕΛΛΑΔΑ

40χρονος ξυλοκόπησε μέσα στην παιδιατρική κλινική την πρώην σύζυγό του

Την απείλησε πως θα «την σκοτώσει και θα την κάψει»

Ατέλειωτα είναι τα περιστατικά βίας κατά των γυναικών, και συγκεκριμένα συντρόφων ή συζύγων. Άλλη μία σοκαριστική υπόθεση ξυλοδαρμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, και αφορά σε έναν 40χρονο που δεν δίστασε να χτυπήσει την πρώην σύζυγό του στους διαδρόμους της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Βόλου!

Συγκεκριμένα, η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία και στην Παιδιατρική εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει. Ο 40χρονος της έριξε ευθύνες για την μη ενημέρωσή του για την ασθένεια του παιδιού και σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε πως θα «την σκοτώσει και θα την κάψει», ενώ την κλώτσησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησαν σκηνές χάους και κλήθηκε η ασφάλεια του νοσοκομείο για να τον απομακρύνει.

Ωστόσο, ο 40χρονος δεν αποχωρούσε και έτσι η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων. Τελικά συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα, Παρασκευή, 12/4.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button