ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου βρέθηκε νεκρός μέσα στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα

Φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) βρέθηκε νεκρός μέσα στο χώρο του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

Σοκαρισμένη είναι η φοιτητική κοινότητα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) στην είδηση ότι προπτυχιακός φοιτητής του Ιδρύματος αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr», την προηγούμενη Δευτέρα βρέθηκε στο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα νεκρός ένας 21χρονος που φοιτούσε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ.

Ειδικότερα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr», ο νεαρός φοιτητής κρεμάστηκε από ένα δέντρο στο χώρο του Πολυτεχνείου. Το άψυχο κορμί του φοιτητή βρέθηκε από κάποιον επιστάτη του Ιδρύματος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της προηγούμενης Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου και βρέθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠ ΣΤΑ «ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ/FOITITIKANEA.GR»

Όπως δήλωσε στα «Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr» ο Αναπληρωτής Πρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διοικητικής Μέριμνας του ΕΜΠ, Δημήτριος Παπαντώνης, ο φοιτητής βρέθηκε τυχαία από κάποιον επιστάτη στο χώρο του Πολυτεχνείου κρεμασμένος από ένα δέντρο ανάμεσα από κάποια κτίρια. Στο σημείο αυτό υπάρχουν πολλά δέντρα και γιαυτό δεν έγινε αντιληπτός σύντομα.

Ο Αναπληρωτής Πρύτανης στο ερώτημά μας ο φοιτητής διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος και αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα μας είπε πως:

“Ο φοιτητής δεν διέμενε στην φοιτητική εστία του Ιδρύματος. Είχε μάλιστα αδελφό που ήτανε επίσης φοιτητής στο Πολυτεχνείο και με τον οποίο είχε επαφή. Ο νεαρός αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και όπως γνωρίζουμε το ήξερε και ο αδελφός του”

«Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr»: Γραφείο ψυχολογικής στήριξης υπάρχει έτσι ώστε να απευθύνονται οι φοιτητές που χρειάζονται στήριξη;

Αναπληρωτής Πρύτανης: Έχουμε ναι, αλλά ξέρετε καλά ότι κάποιος για να πάει σε ένα τέτοιο γραφείο πρέπει να πάει ο ίδιος.

Η κηδεία του 21χρονου φοιτητή τελέστηκε την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στο νεκροταφείο της Νέας Μάκρης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button